möte

Gör affärer och skapa kontakter på EdTech Sweden

För sjätte året i rad är EdTech Sweden den ledande arenan för edtech på den nordiska marknaden. Under två dagar diskuterar vi tillsammans de senaste trenderna, insikterna, kunskaperna och erfarenheterna inom edtech. Här samlar vi Nordens just nu mest innovativa, kreativa, framgångsrika och transformativa lösningar för lärande, digitalisering och innovation. Här finns de viktigaste beslutsfattarna inom edtech på plats för att dela idéer, utmanas professionellt och upptäcka nya lösningar för dagens utmaningar. Människor du kan relatera till, lära av och hålla kontakten med under hela året.

Vårt fokus ligger på framtidens teknik och modern pedagogik, och det är här leverantörer av edtech och beslutsfattare på alla nivåer inom näringslivet, offentlig sektor och utbildningssektorn möts för att dela kunskap om hur man med teknikens hjälp tar utbildning och kompetensutveckling till nästa nivå.

Kontakta gärna oss för mer information och boka din monter här.

Deltagare

Våra deltagare är progressiva beslutsfattare, inköpare och användare av teknik som främjar lärande; människor som vill bli inspirerade och lära sig nya saker om allt i gränslandet mellan pedagogik och teknik.

Partners & utställare

Våra utställare och partners är främst företag som levererar produkter och tjänster som främjar och underlättar lärande genom edtech. Organisationer och myndigheter som arbetar med, verkar för eller på andra sätt stödjer edtech och edtech-branschen i Norden är andra aktörer på plats.

5 skäl att ställa ut på EdTech Sweden

1. Få direktkontakt med utvecklingsorienterade beslutsfattare som aktivt söker nya lösningar och inspiration

2. Skapa unika kontakter bland företagsledare och beslutsfattare

3. Spara tid genom att nätverka och visa upp dina produkter/tjänster för många potentiella kunder samtidigt

4. Bygga förtroende och nå ut med ditt varumärke

5. Skaffa kunskap och inspireras av de senaste innovationerna

Gold Partner


EdTech Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »