Faktura

Varning för skojare i branschen!

Varning för Exhibitors Housing Management, ExpoGuide, World Wide Web, FAIRGuide, Event – Fair m fl. Det figurerar ett antal olika företag som försöker göra gällande att de är katalogproducenter. Det finns även företag som anger att de har adressuppgifter att sälja från Formex. Detta stämmer inte - vi ger aldrig ut företagsuppgifter.

Ingen av de mässor som arrangeras av Formex / Stockholmsmässan står bakom och vi vill uppmärksamma alla om att breven är vilseledande.

Genom konstruktionen av avtalen är det lätt hänt att underteckna. Det årliga beloppen framgår enbart av den finstilta texten.
Tidigare har ett företag som heter Construct Data Verlag (CDV) erbjudit utställare att delta i katalogen Fair Guide med samma metoder. CDV har fällts i domstol för vilseledande marknadsföring.

Det dyker hela tiden upp nya aktörer i denna bransch varför vi uppmanar er att vara uppmärksamma och noga läsa igenom det finstilta innan ni skriver under. Fairlink som är de Nordiska mässarrangörernas intresseorganisation uppskattar att hundratals företag i Norden drabbas varje år.