Karin Bjerde

En av världens framtida globala ledare använder sitt perspektiv för bättre utbildning

Karin Bjerde är affärsutvecklingschef på Kognity, en av Sveriges främsta inom EdTech, som 2018 vann både DI Digitals och Serendipity Challenges utmärkelse som Sveriges bästa start-up bolag. Hon är en sann global medborgare och har blivit utnämnd till en av världens framtida 75 globala ledare av Institute of International Education of Goldman Sachs, samt en av Sveriges 101 supertalanger av Veckans Affärer. Hon ser fram emot att på EdTech Sweden träffa likasinnade som tror på utbildning och teknologi.

– Edtech kommer fortsätta vara en av de mest utmanande men samtidigt viktiga sektorer för företag att jobba med! Jag tror starkt på att potentialen inom EdTech bara har börjat förverkligas egentligen, och att om företag verkligen lyckas bygga lösningar med rätt förutsättningar och rätt implementering, så kan teknologi de kommande 10 åren radikalt förändra hur samhället lär sig, menar Karin.

Hon använder nu sitt globala perspektiv för att från grunden förbättra utbildning genom teknologi. Hon menar på att det blir lätt en negativ ton när skolan och lärande diskuteras, då fokus läggs på de stora utmaningarna som finns.

– Jag står för, och tror på, en positiv framåtanda där möjligheterna att radikalt förbättra inlärning och utbildning genom teknologi aldrig varit större! Och att möta andra på EdTech Sweden som har samma inställning, eller diskutera med dem som inte kanske har det, ser jag verkligen fram emot.

 

 


EdTech Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »