Om EdTech Sweden

Nordens ledande arena för lärande, digitalisering och innovation

EdTech Sweden är ett initiativ och en mötesplats som verkar för att Norden ska säkra en global tätposition inom edtech, en av världens snabbast växande branscher. Här delas best practice och nya digitala lösningar som främjar lärande. Mötesplatsen är en kombination av konferens, utställning och nätverkande. Vi skapar den bästa miljön för innovation och dialog som leder till förändring och utveckling.

Vårt fokus ligger på framtidens teknik och modern pedagogik, och det är här leverantörer av edtech och beslutsfattare på alla nivåer inom näringslivet, offentlig sektor och utbildningssektorn möts för att dela kunskap om hur man med teknikens hjälp tar utbildning och kompetensutveckling till nästa nivå.

För femte året i rad är EdTech Sweden den ledande arenan för edtech på den nordiska marknaden. Under två dagar diskuterar vi tillsammans de senaste trenderna, insikterna, kunskaperna och erfarenheterna inom edtech. Här samlar vi Nordens just nu mest innovativa, kreativa, framgångsrika och transformativa lösningar för lärande, digitalisering och innovation. Här finns de viktigaste beslutfattarna inom edtech på plats för att dela idéer, utmanas professionellt och upptäcka nya lösningar för dagens utmaningar. Människor du kan relatera till, lära av och hålla kontakten med under hela året.

 __________________________________________________________________________________________
 

På EdTech Sweden 2021 får du två dagar fyllda av kunskap och inspiration. Här är några av de format som du kommer att uppleva på plats:

Keynotes Inspirerande och välrenommerade talare presenterar de senaste trenderna inom lärande, digitalisering och innovation.

Walk the talk Nordens mest spännande, nyskapande och kreativa edtech-lösningar från startups, företag, organisationer och skolor delar med sig av sina erfarenheter och recept för framgång.

Workshops Prova på, ta del av och lär dig utnyttja de senaste och mest spännande teknikerna och metoderna inom edtech och som verkligen gör skillnad.

Utställning Edtech Sweden arbetar med tongivande aktörer inom edtech som partners; företag och organisationer som finns på plats för att demonstrera sina produkter och tjänster.

 _________________________________________________________________________________________

Om Edtech

Edtech står för "educational technology" och omfattar tjänster och produkter som med hjälp av digital teknologi stödjer utbildning och lärande. Idag är edtech globalt en av världens allra snabbast växande branscher och de nordiska länderna har en tätposition inom området.

Edtech Sweden är nordens ledande årliga mötesplats för lärande, digitalisering och innovation.

Därför ska du besöka EdTech Sweden

 


EdTech Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »