webtop

Nordens ledande arena för
lärande, digitalisering och innovation

Välkommen den 14-15 oktober 2020 - Scandic Talk vid Stockholmsmässan

På EdTech Sweden får du två dagar fyllda av kunskap och inspiration från välrenommerade talare som presenterar de senaste trenderna inom lärande, digitalisering och innovation. Inför årets event har vi nya strategiska samarbeten och en starkare förankring i branschen, vilket ökar möjligheterna att du får de bästa förutsättningarna för att utveckla dina affärer och verksamhet. Här du får nya kontakter och ökar kunskap som bidrar till både Sveriges och din egen verksamhets fortsatta konkurrenskraft. På plats finns beslutsfattare inom edtech för att dela idéer, erfarenheter, utmanas professionellt och upptäcka nya lösningar för dagens utmaningar.

#edtechsweden

Swedish Learning Awards

Den största tävlingen inom kompetensutveckling och arbetsliv är igång för 2020

Ta chansen och tävla mot de bästa »

VR som utbildningsverktyg

SJ använder VR för att träna sin ombordpersonal

Virtual reality inom utbildning »

Smartare lösningar

Vi har har frågat Kristian Åsberg, Learning and organisational development director Tetra Pak och Kristian Hoff, Learning Developer IKEA hur de ser på framtiden inom Edtech-branschen och vilka förväntningar de har inför EdTech Sweden i oktober.

Läs mer »

Edtechtempen

Leverantörerna av digitala läromedel och plattformar går på högvarv för att få till den kapacitetsökning som krävts sedan högskole- och gymnasieskolorna stängdes.

Läs mer »

Information Covid-19

Senaste nytt om Covid-19.

Läs mer här »


EdTech Sweden 2019

Nyhetsarkiv

Här hittar du arkiv för de nyheter som publiceras på EdTech Sweden

Läs tidigare nyheter

Program 2019

Ta del av det gedigna programmet på EdTech.

Se programmet här

Talare 2019

Lyssna på presentationer om framtidens teknik och modern pedagogik för alla utbildningsnivåer inom näringslivet, offentlig sektor och utbildningssektorn.

Läs om alla talare

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på EdTech Swedens aktiviteter, nyheter och biljettsläpp.

Samarbetspartner

Gold Partner

Arrangörer


EdTech Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »