EdTech

Nordens ledande arena för
lärande, digitalisering och innovation

Välkommen den 14-15 oktober 2020 - Scandic Talk vid Stockholmsmässan

Öppettider:

Onsdag, 08:30 - 17:00
Torsdag, 08:30 - 17:00

EdTech Sweden är ett initiativ och en mötesplats som verkar för att Norden ska säkra en global tätposition inom edtech, en av världens snabbast växande branscher. Här delas best practice och nya digitala lösningar som främjar lärande. Mötesplatsen är en kombination av konferens, utställning och nätverkande. Vi skapar den bästa miljön för innovation och dialog som leder till förändring och utveckling.

Vårt fokus ligger på framtidens teknik och modern pedagogik, och det är här leverantörer av edtech och beslutsfattare på alla nivåer inom näringslivet, offentlig sektor och utbildningssektorn möts för att dela kunskap om hur man med teknikens hjälp tar utbildning och kompetensutveckling till nästa nivå.

#edtechsweden

Program 2019

Ta del av det gedigna programmet på EdTech.

Se programmet här

Talare 2019

Lyssna på presentationer om framtidens teknik och modern pedagogik för alla utbildningsnivåer inom näringslivet, offentlig sektor och utbildningssektorn.

Läs om alla talare

Nyheter 2019

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på EdTech Swedens aktiviteter, nyheter och biljettsläpp.

Gold Partner

Utställare

Arrangörer


EdTech Sweden arrangeras av Stockholmsmässan som följer dataskyddsförordningen och ansvarar för personuppgiftshanteringen i enlighet med Stockholmsmässans dataskyddspolicy » - Cookies »